Život u pokretu

Maraton klub „Velika Gorica“ od 2012. godine redovito prima nove članove kluba, osobe osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, studente, radnike te građane rekretivce. Organizirani su sustavni treninzi, koje obavljaju školovani treneri u sklopu Atletske školeŽivota u pokretu.

Za rekreativce u Životu u pokretu u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnih trenera možete početi i napredovati u rekreativnom trčanju. Organizirana škola trčanja za sve uzraste, ali prvenstveno građane, započinje u travnju, a aktivan trening traje do kraja listopada. Škola trčanja se izvodi na otvorenom prostoru, uključuje treninge te sudjelovanje na Kros ligi grada Velike Gorice.

Treninzi Života u pokretu odvijaju se na ŠRC Velika Gorica (Radnik) je svaki radni dan u tjednu od 20:00 – 21:00 h.

Trening u Gradskoj športskoj dvorani je po dogovoru kada je vani prehladno za trening.

Upisi su mogući prije ili poslije treninga. Svi polaznici prilikom pristupanja dužni su predati osobne podatke i potpisati izjavu o suglasnosti (dostupno ovdje) te proučiti pravilnik Života u pokretu (dostupno ovdje).

Molimo sve zainteresirane da nam se jave osobno u navedenim terminima, na našu e-poštu mkvg@mkvg.hr ili direktno na mobitel (e-poštu) trenera Franje Gavranovića (091 8887 229, franjo.gavranovic46@gmail.com) ili Tine Šimek (091 5753 316). Ako volite trčanje, pridružite nam se.e nam se.

 

ČPP (često postavljana pitanja):

 • Koji su termini i kako se prijaviti?
  Prijaviti se možete putem  na našu e-poštu mkvg@mkvg.hr ili direktno na mobitel 091 888 7229, treneru Franji Gavranoviću.
 • Gdje se odvijaju treninzi?
  Kod sjevernog dijela zapadne tribine ŠRC-a Radnik, kod prostorija Kluba je mjesto okupljanja. Treninzi se odvijaju na otvorenom prostoru.
 • Što je potrebno ponijeti sa sobom?
  Športsku obuću i odjeću – trenirka i tenisica, ljeti kratke hlačice. Nije nužno potrebno nositi drugu obuću, ali s obzirom da se vježba na umjetnoj travi i tartanu potrebno je imati čistu obuću.
 • Postoje li svlačionice?
  Svlačionice se nalaze kod sjevernog dijela zapadne tribine ŠRC-a Radnik. Svlačionice su opremljene WC-om i tuševima.
 • Jesu li su mi potrebni osobni dokumenti?
  Ne, ispunit ćete formular s osnovnim podacima, ali nije nužno nositi dokumente za legitimiranje.
 • Koliko je naporan trening?
  Radi se o rekreativnom treningu prilagođenom polaznicima koji ga mogu savladati bez većeg napora.
 • Što i kada smijem pojesti prije treninga?
  Preporuka je da ne jedete barem sat vremena prije treninga, a pojedite nešto bogatije ugljikohidratima što će dati dovoljno energije za kvalitetan trening.
 • Treba li ponijeti vodu?
  Odgovor je individualan. Sigurno u 45 minuta rekreativnog treninga nećete dehidrirati pa flaša s vodom može biti samo smetnja. Ukoliko imate naviku piti vodu kroz trening ponesite ju.