Atletska škola

Maraton klub „Velika Gorica“ od 2012. godine redovito prima nove članove kluba, osobe osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, studente, radnike te građane rekretivce. Organizirani su sustavni treninzi, koje obavljaju školovani treneri u sklopu Atletske školeŽivota u pokretu.

Treninzi Atletske škole za trkače natjecatelje se u pravilu održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa stadiona „Radnik“ u Velikoj Gorici, zimi u novoj športskoj dvorani u Rakarskoj ulici, a prema dogovoru i na ostalim lokacijama.

Treninzi Atletske škole odvijaju se na ŠRC Velika Gorica (Radnik) svaki radni dan u tjednu u jutarnjem (9-11 sati) i popodnevnom (16-21 sati u blokovima od po sat vremena) terminu te subotom i nedjeljom po dogovoru.

Trening u Gradskoj športskoj dvorani je po dogovoru kada je vani prehladno za trening.

Upisi su mogući prije ili poslije treninga. Svi polaznici prilikom pristupanja dužni su predati osobne podatke i potpisati izjavu o suglasnosti (dostupno ovdje) te proučiti pravilnik Atletske škole (dostupno ovdje).

Molimo sve zainteresirane da nam se jave osobno u navedenim terminima, na našu e-poštu mkvg@mkvg.hr ili direktno na mobitel (e-poštu) trenera Franje Gavranovića (091 8887 229, franjo.gavranovic46@gmail.com) ili Tine Šimek (091 5753 316, tinasimek51@gmail.com). Ako volite trčanje, pridružite nam se.

 

Često postavljana pitanja:

 • Koji su termini i kako se prijaviti?
  Prijaviti se možete putem  na naš e-mail:mkvg@mkvg.hr ili direktno na mobitel treneru Franji (091 8887 229) ili Tini (091 5753 316).
 • Gdje se odvijaju treninzi?
  Kod sjevernog dijela zapadne tribine ŠRC-a Radnik, kod prostorija Kluba je mjesto okupljanja. Treninzi se odvijaju na otvorenom prostoru.
 • Što je potrebno ponijeti sa sobom?
  Športsku obuću i odjeću – trenirka i tenisica, ljeti kratke hlačice. Nije nužno potrebno nositi drugu obuću, ali s obzirom da se vježba na umjetnoj travi i tartanu potrebno je imati čistu obuću.
 • Postoje li svlačionice?
  Svlačionice se nalaze kod sjevernog dijela zapadne tribine ŠRC-a Radnik. Svlačionice su opremljene WC-om i tuševima.
 • Jesu li su mi potrebni osobni dokumenti?
  Ne, ispunit ćete formular s osnovnim podacima, ali nije nužno nositi dokumente za legitimiranje.
 • Koliko je naporan trening?
  Radi se o rekreativnom treningu prilagođenom polaznicima koji ga mogu savladati bez većeg napora.
 • Što i kada smijem pojesti prije treninga?
  Preporuka je da ne jedete barem sat vremena prije treninga, a pojedite nešto bogatije ugljikohidratima što će dati dovoljno energije za kvalitetan trening.
 • Treba li ponijeti vodu?
  Odgovor je individualan. Sigurno u 45 minuta rekreativnog treninga nećete dehidrirati pa flaša s vodom može biti samo smetnja. Ukoliko imate naviku piti vodu kroz trening ponesite ju.

Pogledajte kako to rade naši najmlađi!

Poziv da se i Vi uključite u našu Atletsku školu!

Posted by Maraton Klub Velika Gorica on 2. ožujka 2017

Najprije zagrijavanje…

Posted by Maraton Klub Velika Gorica on 2. ožujka 2017

… pa onda indijanci, …

Posted by Maraton Klub Velika Gorica on 2. ožujka 2017

… zatim izbacivanja, …

Posted by Maraton Klub Velika Gorica on 2. ožujka 2017

… i još iskoraci!!

Posted by Maraton Klub Velika Gorica on 2. ožujka 2017